Aarde Werelds Wonen

Anti-kerntrekbeslag voor extra beveiliging

Geplaatst op

Inbrekers, helaas hebben we er nog veel mee te maken in Nederland. En ondanks dat het de inbrekers nog wel eens lukt om binnen te komen, hebben wij wel manieren gevonden om het ze steeds moeilijker te maken. Slotenmakers komen hier uiteraard veel mee in aanraking en hebben daarom ook de juiste technieken bedacht om inbraken tegen te gaan. Zo ook de ‘kerntrekkers’. Dit is een manier van inbreken die veel voorkomt. Het is dus belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Wil jij weten hoe? Lees dan vooral verder.

Hoe werkt het

Het zo gezegde ‘kerntrekken’ is een inbraaktechniek die een inbreker toepast op het slot om het open te breken, of beter gezegd te vernielen. Dit doen ze door de cilinder uit de deur te trekken met behulp van speciaal gereedschap, bijvoorbeeld een kerntrekker of een klauwhamer.  Om deze manier van inbreken te vermijden hebben de slotenmakers het anti-kerntrekbeslag in het leven geroepen. Een anti-kerntrekbeslag is dan ook een extra beveiliging om je bestaande slot heen, en is zo gemonteerd dat het niet mogelijk is om de cilinder eruit te kunnen trekken. Het is uiteraard wel sterk aan te raden om dit te laten monteren door een professionele slotenmaker. Dit is namelijk niet een eenvoudig slot om te plaatsen. Ook gaat het tenslotte om je veiligheid dus het is ook zeker geen overbodige luxe om dit slot aan te schaffen en te laten monteren op de juiste manier. Wil je hier graag wat meer inhoudelijke informatie over hebben bekijk dan de website slotenmakerrotter-dam.nl

Nog niet overtuigd?

Dan zijn er natuurlijk nog veel andere stappen die er mogelijk zijn en die jij zelf nog extra kunt toepassen om het inbrekers minder aantrekkelijk te maken om bij jou binnen te willen komen. Dit doe je door deze tips toe te passen:

  • Geef aan met een bord of sticker bij de deur dat er een hond aanwezig is en waakt over het huis. Zelfs al heb je geen hond, het kan nooit kwaad om het idee wel op te wekken bij vreemdelingen en inbrekers om ze af te schrikken.
  • Plaats camera’s in en zeker rondom je huis. Geef het idee dat je ze 24 uur in de gaten kunt houden en materiaal hebt om naar de politie te stappen. Dit zal er zeker voor zorgen dat ze afstand van jouw huis houden.
  • Zorg dat er s ’avonds als je de deur uitgaat of gaat slapen er altijd voor de zekerheid een lampje in huis brandt. Dit geeft het idee dat er iemand aanwezig is in het huis en zorgt ervoor dat inbrekers het niet aantrekkelijk vinden om bij jou naar binnen te gaan. Inbrekers proberen namelijk altijd contact met personen of dieren te vermijden.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden