Aarde Werelds Wonen

De grote voordelen van epoxyvloeren

Geplaatst op

In deze blog vertellen we je meer hoe je kunt profiteren van de vele voordelen van epoxyvloeren (ook wel gietvloeren genoemd). Het is vast goed om te noemen dat ze voor vrijwel iedereen bereikbaar zijn en een goede investering omdat ze zo duurzaam zijn. Lees er meer over in deze blog en laat je inspireren. 

Sterke vloeren

Door regelmatig onderhoud blijven je vloeren er voortdurend als nieuw uitzien. Epoxyvloeren worden vloeistofdicht afgesloten, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Of je nu verouderde vloeren moet opknappen of een betonnen oppervlak moet afdichten, epoxy vloercoating zal je ruimte transformeren terwijl je je vloer versterkt. Deze vloercoating is verrassend nuttig voor het behoud van betonnen oppervlakken en bescherming tegen harde schokken.

Geldbesparing

Een van de belangrijkste voordelen van epoxy- of gietvloeren is dat je aardig wat geld kunt besparen. Dit laatste vanwege de duurzaamheid van dit type vloer. Omdat je niet al snel weer een nieuwe investering hoeft te doen, zul je geld overhouden voor andere zaken. 

Levenslange epoxy vloercoatings

Bent je moe van die saaie, oude, grijze betonvloer in je werkplaats, garage of kamer? Epoxy vloeren zijn een van de meest populaire afwerkingen voor betonnen vloeren. Het is jarenlang gebruikt voor op industriële vloeren vanwege de taaiheid, duurzaamheid en de weerstand tegen olie, vet en de meest chemicaliën die reguliere vloeren ruïneren. 

Verkrijgbaar in vele kleuren 

Wanneer je een specifiek design in gedachten hebt voor je kantoor, garage of woning, dan is het een goed idee om te gaan voor een epoxyvloer. Deze vloer bestaat natuurlijk uit kunststof en dit materiaal is heel gemakkelijk op kleur te brengen. Epoxyvloeren zijn vanwege dit laatste verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om de vloer in te passen in jouw design. 

Er zijn diverse redenen waarom mensen voor een epoxyvloer gaan. Vaak genoemde redenen zijn het stijlvolle van de vloer en de duurzaamheid. Het strakke uiterlijk gaat goed samen met de populaire stijlen van nu. Denk aan de industriële en de Scandinavische stijl. Als je deze strakke stijl combineert met bedbanken van haagsbeddenbedrijf.nl, dan heb je in no time een functioneel en stijlvol design te pakken. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden