Aarde Werelds Wonen

Deze producten moet je hebben voor een industriële look

Geplaatst op

Ben jij van plan om je woning te voorzien van een industriële look? Dan is het zeker aan te raden om deze pagina door te nemen. We zullen hieronder een aantal leuke producten uitlichten die jij kunt aanschaffen. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog aanvullende vragen hebben en/of ben jij benieuwd hoe het in het echt eruit ziet? Ga dan langs een showroom, maar voordat je het doet zullen we eerst wat vertellen over baksteenstrips en andere leuke producten.

Strips met een baksteen look

Als je een industriële kamer wilt realiseren kan een baksteenlook zeker een toegevoegde waarde zijn. Om deze reden is het aan te raden om voor baksteenstrips te kiezen. Baksteenstrips zijn strips die je eenvoudig aan je muur kunt monteren waardoor je dit effect kunt realiseren zonder veel moeite te hoeven doen. Veel mensen denken dat je de muur moet voorzien van echte bakstenen, maar door deze handige strips is dit dus niet nodig en kun jij dit effect realiseren.

Zwart staal producten

Naast baksteenstrips is het ook goed om naar meubels te kijken die aansluiten bij de stijl die jij in gedachten hebt. Als jij voor een industriële look wilt gaan, is het aan te raden om producten te kiezen die voorzien zijn van hout met zwart stalen poten. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een prachtige eetkamertafel met deze combinatie. Door deze producten te gebruiken in je woning kun jij een industriële look verzorgen. Echter, is het ook van belang om rekening te houden met het de muren bij je meubels en baksteenstrips.

De muren verven met grijze tinten

Naast het aanschaffen van meubels en baksteenstrips is het noodzakelijk dat je eerst de muren van de ruimte voorziet van een grijze kleur. De reden dat grijs nadrukkelijk wordt genoemd is omdat deze kleur in de industriële look hoofdzakelijk wordt gebruikt. Je kunt besluiten om andere kleuren te gebruiken, maar hierbij is het wel goed om je meubels hierop af te stemmen. Heb jij hier geen ervaring mee? Raadpleeg dan een specialist die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden