Aarde Werelds Wonen

Hoe kan ik mijn interieur up-to-date krijgen?

Geplaatst op

In deze blog nemen we met je door wat je allemaal kunt doen om je interieur een nieuwe look te geven. Je wilt ten slotte kwaliteit. Neem deze tekst snel door, want dan weet je wat er speelt op het gebied van design. 

Kleuren en design voor je woning

Er zijn veel dingen die je kunt doen om kleur in je interieur te brengen. Een van de eerste dingen die we je willen aanraden, we zijn er zelf erg enthousiast over, om eens te gaan kijken bij outletlandelijkwonen.nl. Daar vind je onvervalste Richmond Interiors, deze interieurexpert levert je meubels en woonaccessoires die je als warm, chique en stijlvol mag omschrijven. Deze schitterende creaties ademen een sfeer van originaliteit. Het is dus erg gemakkelijk om met deze meubels en accessoires een persoonlijk en uniek interieur in te richten. Supermooi! 

Een juiste vloer kiezen

Tal van vloeren kunnen we kiezen als we het over een modern interieur hebben. Maar het type vloer dat het meest wendbaar is en passend bij veel interieurstijlen is de gietvloer of epoxyvloer. Epoxy vloercoatings zijn er in vrijwel elke kleur, maar de esthetische aantrekkingskracht houdt daar niet op. Van veiligheidsvloerstriping tot bedrijfslogo’s, kleuren kunnen in elk gewenst patroon worden aangebracht. Zolang ze niet te veel aan UV-licht worden blootgesteld, blijven de kleuren levendig gedurende de levensduur van de coating. Een geweldig vloer voor zowel op kantoor als lekker in je nieuwe woninginterieur. 

Texturen in moderne woonstijlen

Texturen zoals metallic laten vloeren glinsteren met satijnachtige confetti-achtige vlokken, en kwarts creëert een gestructureerd oppervlak dat ook slipbestendig is. Bij een gietvloer vind je de slipbestendigheid die je zoekt. Kijk daar even extra goed na wanneer je zo’n vloer bestelt. Er zijn verschillende populaire soorten epoxyvloeren: 

Metallic

Metallic epoxyvloeren zijn verkrijgbaar in diverse visuele effecten, variërend van tweekleurige wervelingen en reflecterende vlokken tot gemarmerde ontwerpen en gedurfde patronen. De kracht en stijl van metallic epoxy maken het een geweldige optie voor de vloeren van elk bedrijf.

Kwarts

Een kwartscoating over een epoxyvloer is gemaakt van gemalen kwarts, dat zich in de vloer zet. Het eindresultaat is een getextureerde vloer, net als schuurpapier. Als het voor de vloer gebruikte kwarts veelkleurig was of mica (of een ander mineraal) bevatte, dan zal het resultaat een vloer zijn die veel kleurrijker is

 

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden