Aarde Werelds Wonen

Kies het perfecte matras

Geplaatst op

Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn en energielevel. Tevens is het bepaald voor je concentratie en gemoedstoestand. Als je goed uitgerust bent kun je vele malen beter presteren dan met weinig slaap. Oftewel, een goed bed is belangrijk om goed te kunnen slapen. Toch zijn er veel keuze wat betreft bedden en matrassen. Omdat een matras het belangrijkste onderdeel van een bed is dat bepaald of je goed ligt of niet, lichten we graag een stuk hierover uit. We bespreken onder andere wat elk matras te bieden heeft. Lees dus snel verder als je wilt weten welk matras bij jouw wensen past. 

Traagschuim matras

Het traagschuim, ook wel bekend als visco-elastisch schuim, reageert op de warmte van je lichaam en past zich aan je contouren aan. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ondersteuning en vermindert de druk op je gewrichten. Traagschuim matrassen hebben een demping op bewegingen en zorgen ervoor dat je geen last hebt van de bewegingen van je partner. Tevens zijn dit uitstekende bedden voor mensen met pijnlijke spieren en gewrichten.

Koudschuim matras

Koudschuim matrassen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veerkrachtig, koel en duurzaam slaapoppervlak. Het koudschuim, ook wel HR-schuim genoemd, heeft een open celstructuur die zorgt voor een uitstekende ventilatie en luchtcirculatie. Hierdoor blijft het matras dus koel en lekker fris. Ook zijn deze matrassen voorzien van veerkrachtige ondersteuning, waardoor het matras snel terugveert naar zijn oorspronkelijke vorm. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld en heb je minder snel last van drukpunten.

Pocketvering matras

Pocketvering matrassen zijn alweer wat oudere modellen, maar werken nog altijd super en hebben fijne functies! Ze bestaan uit individuele pocketveren die los van elkaar bewegen. Dat betekent dan dat elke veer zich aanpast aan je lichaam, zo krijgt je lichaam precies de ondersteuning waar het nodig is.

Latex matras

Latex matrassen hebben een natuurlijke elasticiteit die helpt bij het behoud van een goede lichaamshouding. Bovendien zijn latex matrassen van nature hypoallergeen en bestand tegen stofmijt en schimmel. Het geeft een extra schoon gevoel en helpt enorm bij mensen die last hebben van bepaalde allergieën.

Matras kopen? Bekijk de opties op matrassenman.nl

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden