Aarde Werelds Wonen

Op zoek naar retro items voor in je woning?

Geplaatst op

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. De een houdt enorm van films en wil dus graag van alles in de woning plaatsen wat daarmee te maken heeft, terwijl de ander misschien juist heel erg van iets anders houdt. Zo kan het zo zijn dat jij bijvoorbeeld wel een zwak hebt voor de jaren 50. Gelukkig is er dan voor jou een winkel die perfect bij jou past. The Fifties store is namelijk een winkel waar je alles kunt vinden om je helemaal in de jaren 50 te wanen. Je kunt in the Fifties store echt van alles en nog wat vinden om je woning mee op te knappen. Voor de liefhebber is het dus zeker een aanrader.

Gratis verzending

Aangezien het een webshop is, heb je wel te maken met verzendkosten. Dit is altijd erg vervelend en je zou hier liever niet voor betalen. Daarom is het bijvoorbeeld heel erg fijn dat ze bij the Fifties store geen verzendkosten rekenen als je voor meer dan 75 euro bij ze bestelt. Dit is heel prettig, want je kunt dan dus allemaal prachtige producten kopen en je weet dan zeker dat je alleen maar voor die producten betaalt en niet extra hoeft te betalen voor de verzending. Ook kom je zo aan die 75 euro, omdat ze bij the Fifties store zo ongelooflijk veel leuke producten hebben, dat je het eigenlijk allemaal wel wil hebben. 

Snelle levering

Verder wil je natuurlijk ook niet lang op je producten hoeven wachten. Er is niet vervelender dan net allemaal mooie spullen te hebben gekocht en er dan nog heel lang op moeten wachten. Daarom is het zo dat je bij the Fifties store je spullen al heel snel binnen hebt. Als je vroeg genoeg op de dag bestelt, wordt het diezelfde dag nog verzonden. Verder geldt ook nog eens dat ze wereldwijd verzenden, dus je kunt altijd bij the Fifties store terecht voor de mooiste producten geïnspireerd op de jaren 50. Waar je ook woont, ze kunnen ook bij jou leveren. Waar wacht je dus nog op?

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden