Aarde Werelds Wonen

Top beveiliging met een perfect slot!

Geplaatst op

De beveiliging van je bedrijfspand is een van de belangrijkste punten die van top kwaliteit moeten zijn. Je wilt immers niet dat er gestolen wordt, er in gevoelige informatie gesnuffeld wordt en dat persoonlijke spullen worden vernield. Het aanschaffen of  vervangen van de juiste sloten speelt hierin dan ook een cruciale rol. Upgrade je pand tot een ware safe house en zorg voor de juiste beveiliging. In deze blog benoemen we enkele sloten die je kunt laten installeren en gekeurd zijn voor optimale security.

Cilindersloten

Cilindersloten zijn een van de meest voorkomende soorten sloten en worden vaak gebruikt voor de buitendeuren van bedrijfspanden. Deze sloten zijn ook niet voor niets een van de meest gebruikte sloten. Deze sloten worden telkens vernieuwd en zijn steeds beter bestand tegen inbraak. De cilindersloten zijn verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus, zoals de standaard cilindersloten, veiligheidscilindersloten en hoogwaardige cilindersloten met anti-kerntrekbeveiliging en anti-picking functies.

Meerpuntssloten

Meerpuntssloten bieden een verhoogd niveau van beveiliging en zijn vooral geschikt voor grote toegangsdeuren. Deze sloten vergrendelen de deur op meerdere punten, meestal met drie of zelfs meer sluitpunten, waardoor een inbreker er langer over doet en dus meer tijd kwijt is om de deur open te breken. Voor eigen gebruik is overigens één sleutel voldoende en is de deur zo geopend. Het is dus puur voor buitenstaanders een prima buitensluitings systeem.

Insteeksloten

Dan heb je nog de insteek slot, dit slot is wat meer voor de binnendeuren bedoeld. Het is een vrij simpel slot dat natuurlijk even goed beveiliging biedt en mensen buiten de deur laat waar diegene niet mag komen. Heb je een ruimte die persoonlijke informatie bevat of een ruimte die extra beveiligd moet worden? Dan kun je het insteekslot nog voorzien van een extra bijzetslot of een veiligheidsbeslag, voor een verhoogd beveiligingsniveau.

Smart locks

Wil je meer bij de tijd blijven? Kies dan voor een smart lock. Deze soort sloten staan in verbinding met het internet en kan gekoppeld worden aan andere slimme apparaten om zo de smart lock van afstand te kunnen openen en in te stellen. Voor medewerkers kun je hier ook gemakkelijk een chip aan koppelen om via deze weg de deur overal te kunnen openen. Ook zou je een smart lock nog kunnen voorzien van een toegangscode.

Waar vind je deze varianten van veiligheid ?

Voor de juiste sloten, deurbeslagen en beveiligingscamera’s kun je terecht bij Security Punt hier vind je alles wat je nodig hebt op één plek en weet je zeker dat je voor de veiligste keuze gaat. Weet jij al welk slot jou het meeste aanspreekt?

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden