Aarde Werelds Wonen

Vraag een slotenmaker om hulp bij slotproblemen

Geplaatst op

Het is zeer onhandig om te maken te krijgen met slotproblemen. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar geblokkeerde sloten. Of sloten die verouderd zijn, ze vergroten het risico op een inbraak. En dat wil je niet. Hoe dat zit? Lees de blog om er achter te komen wat ze voor je kunnen doen. 

Slotproblemen

Je kunt een slotenmaker vragen om bij je langs te komen. Ze gaan dan kijken wat er aan sloten vervangen moet worden. Een verouderd slot is vaak gemakkelijk open te breken. Laat deze dus lekker vervangen, dat is echt de moeite waard. De slotenmaker Gouda heeft verschillende opties voor je om slotproblemen het hoofd te bieden.

Wat zijn de taken van een slotenmaker?

Er zijn tal van dingen die een slotenmaker voor je kan doen. Je moet dan denken aan: 

Sloten installeren 

Een slotenmaker kan sloten installeren op verschillende soorten deuren, zoals voordeuren, achter-, garage-, schuifdeuren en ramen. Hierbij kan het gaan om verschillende soorten sloten, zoals cilinder-, insteeksloten, meerpuntssluitingen, bijzet- en hangsloten. Nieuwe sloten zijn veel veiliger en maken het inbrekers vrijwel onmogelijk om ze met behulp van een boormachine (kerntrektechniek) te forceren. 

Repareren sloten

Een slotenmaker kan beschadigde of kapotte sloten repareren, bijvoorbeeld als een sleutel is afgebroken in het slot of als het slot niet meer goed werkt. Je wilt echt niet voor een dichte deur staan of een raam in moeten tikken of klimmen om binnen te komen (als het al open staat). 

Sloten vervangen

Als een slot niet meer te repareren is of als een oud slot niet meer voldoet aan de veiligheidseisen, kan een slotenmaker het slot vervangen door een nieuw slot. Easy en wel zo veilig. 

Noodopening

Als iemand zichzelf per ongeluk heeft buitengesloten of als een slot niet meer opengaat, kan een slotenmaker noodopeningen uitvoeren om de deur weer te openen.

Inbraakbeveiliging

Een slotenmaker kan advies geven over inbraakbeveiliging en beveiligingssystemen installeren, zoals alarmsystemen en camera’s.

Advies geven

Een slotenmaker kan advies geven over welke sloten het beste zijn voor welke situatie en welke maatregelen kunnen worden genomen om de beveiliging te verbeteren.

Kortom, de taken van een slotenmaker zijn gericht op het beveiligen van woningen en gebouwen door middel van het installeren, repareren, vervangen en adviseren over sloten en beveiligingssystemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden