Aarde Werelds Wonen

Wat zijn de voordelen van een Quooker?

Geplaatst op

Ben jij altijd op zoek naar manieren om je woongenot te verbeteren? In dat geval kun je een Quooker kopen! Een Quooker is een kraan waar niet alleen koud water uitkomt. Binnen een mum van tijd komt er bijvoorbeeld ook kokend water uit de kraan. Je kunt zelfs een Quooker kopen waar ook bruisend water uitkomt! Waarschijnlijk komen er nu al veel mogelijkheden in je op. Toch lichten we graag nog even toe hoe dit type kraan het woongenot kan verbeteren.

Een Quooker die ook koud of bruisend water geeft

Wil jij een Quooker kopen die ook koud water geeft? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In dit geval moet je zowel een CUBE als een Quooker kopen. Hierna kun je de kraan ook voor bruisend en koud water gebruiken. Zo kun je de kraan bijvoorbeeld gebruiken om een heerlijk gekoeld glas limonade op tafel te zetten. Dat is natuurlijk fijn als je zelf thuiskomt na een lange dag werk, maar bijvoorbeeld ook als je gasten hebt.

Een Quooker kopen om tijd te besparen

Dit type kraan geeft zowel gekoeld water als kokend water af. Je hoeft niet lang te wachten voordat het water kookt, want er stroomt vrijwel direct heet water uit de kraan. Een Quooker kopen? Dat scheelt je dus behoorlijk veel tijd! Je hoeft namelijk nooit meer lang op je thee of noedelsoep te wachten. Zeker als je met veel mensen woont of meerdere gasten wilt ontvangen, is het prettig dat je niet steeds de waterkoker hoeft te vullen. Het duurt immers ook even voordat een ouderwetse waterkoker op temperatuur is.

Ruimte besparen met behulp van een nieuwe kraan

Een Quooker kopen is ook een goed idee als je ruimte wilt besparen. Dankzij deze kraan heb je bijvoorbeeld geen aparte waterkoker meer nodig. Vind jij het ook storend dat er zoveel keukenapparaten op het aanrecht staan? Dan is deze kraan echt een uitkomst! Heb je momenteel ook aparte apparaten voor koud water en/of voor bruisend water? Dan kun je ook deze wegdoen als je de Quooker met een CUBE combineert.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van topdesign voor thuis.

Contactgegevens

Via info @ aardewereldswonen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden